Kategorier
se, lyssna och lästips

Svenskarna arbetar ideellt för 131 miljarder. SCB

En länk till inlägget på SCB

… ett samarbete mellan Ersta Sköndal Bräcke högskola och SCB. Från början är det för SCB:s räkning ett regeringsuppdrag från 2010 som går ut på att ta fram statistik om det civila samhället i enlighet med FN:s statistiksystem för satelliträkenskaper om icke-vinstdrivande organisationer. Ersta Sköndal Bräcke högskola har regelbundet undersökt det svenska ideella arbetet sedan 1992.

Utdrag från faktaruta i inlägget: Svenskarna arbetar ideellt för 131 miljarder på SCB:s sajt publicerad: 2018-12-19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sajten använder "cookies" (små filer). Genom att fortsätta på sajten accepterar du cookies. This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer. Learn more.