Kategorier
skribenter

Per Tengblad

Är ordförande för …

Samtalet är min viktigaste form för att söka kunskap och lära av omvärlden. I mötet med andra människor och deras erfarenheter och åsikter kan jag pröva mina egna. Och ur detta uppstår ofta för mig nya kunskaper och insikter.

Jag har arbetat ett helt yrkesliv med att intervjua andra – som konsult, forskare och utvärderare. Och ofta har jag gjort det i s k ostrukturerade intervjuer. För mig är sådana intervjuer en form av undersökande samtal, som är Apertums kärnidé Så detta med samtal som ett sätt att skaffa information kanske är en yrkesskada.

Att skriva har också varit en del av mitt professionella jag. Nästan varje uppdrag jag genomfört har resulterat i en rapport. Men här får jag se till att jag inte blir lika långrandig som en del rapporter har kunnat bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sajten använder "cookies" (små filer). Genom att fortsätta på sajten accepterar du cookies. This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer. Learn more.